Skip to content
Sök

Bli medlem

Vill du bli medlem i KFUM Solvik?

Att vara medlem i KFUM Solvik är ett bra sätt att stötta föreningen på. Ett medlemskap är ett direkt ekonomiskt stöd, men många av våra bidrag baseras på antalet medlemmar, framförallt medlemmar som är barn och unga under 26 år.

Som medlem kan du delta i vår verksamhet, bli ledare, påverka föreningens verksamhet och inriktning samt får information om vad som är på gång i föreningen. 

MEDLEMSAVGIFTER

  • Ordinarie medlemskap: 100 kr
  • Silver medlemskap: 300 kr 
  • Guld medlemskap: 500 kr
  • Familjemedlemskap: 200 kr

Du väljer själv vilken av dessa du vill betala. Vill och kan du stötta föreningen lite extra kan du exempelvis välja de högre medlemsavgifterna. Blir du medlem i samband med en anmälan till aktivitet betalar du automatiskt den lägsta medlemsavgiften. Finns det fler medlemmar boende på samma adress kan man lösa familjemedlemskap och då betala 200 kr per familj oavsett antal i familjen.

MEDLEMSKAP FÖR LEDARE I FÖRENINGEN

För att kunna bli och vara ledare krävs att du är eller blir medlem. Som ledare kan du lösa ordinarie, silver- eller guldmedlemskap. Du måste varje år aktivt betala in medlemsavgiften. Får du arvode kan avgiften ordnas via ditt ledaravtal.  Om någon ledare saknar ekonomisk möjlighet att göra detta kan undantag göras, ens ekonomiska situation ska inte minska möjligheten att engagera sig i föreningen.

KOSTNADSFRITT MEDLEMSKAP

För specifika öppna barn- och ungdomsaktiviteter kan vi erbjuda ett kostnadsfritt medlemskap. Det kan till exempel vara besökare och deltagare i våra olika projekt eller andra som inte har ekonomisk möjlighet att betala medlemsavgift.  Detta förutsätter att berörda barn- och ungdomar gör ett aktivt val och skriver på ett ansökningsformulär som inkluderar information om namn, adress, födelsenummer samt kontaktuppgifter. Vi måste kunna styrka att personen har valt att bli medlem i föreningen.

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem har du möjlighet att påverka föreningens arbete samt delta på årsmötet som brukar vara i mitten på maj varje år. Om du är intresserad att engagera dig i styrelsen, kontakta oss på info@kfumsolvik.se Som medlem har du möjlighet att hyra kanoter, hyra Storstugan för barnkalas, hyra bastun vid sjön samt låna tennisbanor. Då vi är en ideell förening så förväntas att du sköter om hyrd utrustning (t ex kanoter, paddlar) samt att den hyrda lokalen lämnas i väl städat skick. Hyra av kanoter kostar 50 kr/tim/kanot, då ingår paddlar samt flytvästar. Hyra av bastu och Storstuga kostar 250 kr/timme.  Bokning sker via bokning@kfumsolvik.se, betalning sker via Swish 1232284669.
OBS  Gården hyrs inte ut till fester, inte ens till medlemmar.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Inom KFUM Solvik behandlar vi personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, planera och genomföra våra olika verksamheter. Med anledning av dataskyddsförordningen (GDPR) har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du veta mer om integritetspolicyn, kontakta oss tack.

VEM KAN BLI MEDLEM?

Om du vill verka för KFUM Solviks syfte och målsättning så kan du ansöka om medlemskap.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

  1. Betala in medlemsavgiften via bankgiro 5585-9870  eller via Swish 1232284669
  2. Fyll i ansökan nedan och klicka på ”Skicka” eller skicka ett mail till info@kfumsolvik.se.

Efter att du har ansökt om medlemskap i KFUM Solvik samt betalt fastställd medlemsavgift behandlas din ansökan av föreningen innan den blir godkänd. Vid ej godkänd ansökan så återbetalas medlemsavgiften inom 14 dagar.

 


 

MEDLEMSANSÖKAN